Asociatia pentru Prevenirea si Tratamentul Tulburarilor de Alimentatie APTTA

Intalniri de grup

Intalniri de grup APTTA

Nu sunteti singuri!

Intalnirile de grup sunt un proiect APTTA extrem de important, unul dintre primele desfasurate de Grupul de Suport inca dinainte de infiintarea asociatiei, din 2010, prin care cei care doreau sa stie mai multe despre tulburarile de alimentatie si despre tratarea lor se intalneau cu persoane din Grupul de Suport.

In felul acesta persoanele afectate de o tulburare de alimentatie si care nu s-au decis in legatura cu un posibil tratament, pot primi incurajari, informatii si sfaturi care sa-i ajute sa ia o decizie, sau rudele si prietenii se pot informa direct in legatura cu cei dragi. Diverse tipuri de intalniri sunt anuntate in forum, la sectiunea Intalniri ale grupului de suport. Inscrie-te in forum pentru a participa la discutii si a fi parte din comunitate.

Intalniri 2016

Inscriere intalniri de grup 2016

Fa clik pe imagine ca sa vezi invitatia ta personala la aceste intalniri!

NOU! Inscriere la intalnirile din 2016

Reluam intalnirile pentru persoane care sufera de o tulburare de alimentatie (anorexie/bulimie) si pentru familii (mama/tata/frati/alte persoane din familie). Ne vom cunoaste si vom vorbi despre caile de urmat pentru sanatate si o viata mai buna.

Intalnirile sunt gratuite.

Cum te inscrii: trimite-ne un email la contact@aptta.ro, cu subiectul "Intalnire de grup".

Locul si programul intalnirilor: vor fi comunicate celor inscrisi, prin replay la e-mail-ul fiecaruia (de aceea va rugam sa va inscrieti folosind o adresa de email pe care o folositi in mod curent).

Informatii necesare pe care trebuie sa le completezi in email:

  • numele si prenumele
  • data nasterii
  • care e relatia ta cu tulburarile de alimentatie (daca esti afectat/a direct sau esti ruda cu cineva afectat)
  • daca vii singur/a sau impreuna cu alte persoane din familie (cine sunt?)

Intalnirile sunt gratuite. Evident, donatiile catre asociatie sunt binevenite, acestea tin asociatia functionala.

Intalniri 2014

Intalniri peridice APTTA in prima duminica din fiecare luna

Fa clik pe imagine ca sa vezi invitatia ta personala la aceste intalniri!

Calendarul intalnirilor:

Intalniri peridice APTTA in prima duminica din fiecare luna

Fa clik pe imagine ca sa vezi calendarul intalnirilor de grup pentru anul 2013.

Intalniri periodice

Participa la intalnirile periodice ale membrilor APTTA - ne cunoastem, povestim experiente, propunem lucruri care sa ajute la binele comun, incurajam parcurgerea unui tratament, acordam suport in vindecare, mai bem o cafea... Comunicam si tinem legatura unii cu altii, in sprijinul fiecaruia si in folosul intregii asociatii.

In prima duminica din fiecare luna suntem pregatiti de intalnire.

Vino si tu!

Locul intalnirii: Urmariti topicul din forum dedicat subiectului intalnirilor de grup, care este actualizat permanent (cititi in ultima pagina a topicului).

Intalnirile de grup au inceput cu (si sunt de multe ori si acum) o simpla invitatie la cafea, in locurile preferate propuse de unul dintre noi si "negociate" in discutii pe forum. Intalnirile la cafea sunt intotdeauna placute, chiar vesele, insotite de "ce bine-mi pare sa va cunosc!".

Alte intalniri au loc la spitalul Obregia, pavilionul 5, sectia de copii, unde ne intalnim cu familii ale copiilor internati recent (parinti cu parinti si copii cu copii). Chiar daca uneori se plange putin si in aer plutesc emotii intense, intalnirile reusesc sa creeze legaturi si sa permita schimbul de informatii atat de utile pentru cei de fata: cum decurge recuperarea, la ce ne putem astepta, e usor sau greu?, e posibil?, cand o sa fie mai bine?... si altele, si altele. Atat schimbul de experienta, cat si sentimentul de legatura si de suport sunt extrem de necesare si binefacatoare.

Sustine-ne in retelele sociale! Da-ne Like!

Recomandari

Ne place si vrem sa stiti si voi.

  • Palatul Copiilor - pentru activitati extraordinare cu copiii, in special cursul de teatru