Asociatia pentru Prevenirea si Tratamentul Tulburarilor de Alimentatie APTTA

Seminar

"Realitatea tulburarilor de alimentatie in Romania"

Invitatie la seminarul Realitatea tulburarilor de alimentatie in Romania

Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, in colaborare cu Asociatia pentru Prevenirea si Tratarea Tulburarilor de Alimentatie, APTTA, organizeaza seminarul cu tema „Realitatea tulburarilor de alimentatie in Romania”.

16 aprilie, ora 10.00

La Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu

Sala V107, etaj 1

Adresa: Calea Vacaresti, Nr. 187, Sector 4

Prin acest seminar urmarim sa atragem atentia asupra acestor tulburari care iau amploare si in tara noastra si sa creem un sistem de ajutor al persoanelor care sufera de aceste tulburari.
Este necesar un astfel de sistem pentru a lupta cu prejudecatile existente. Tulburarile de alimentatie nu sunt un moft! Si acest mesaj trebuie sa ajunga la cat mai multi parinti, profesori, elevi, studenti, specialisti pentru a creea cadrul necesar de suport si vindecare oferit acestor persoane.
Asa ca va asteptam la o prezentare interactiva, cu multe informatii noi, realizata cu ajutorul medicilor de specialitate, pentru a cunoaste indeaproape efectul anorexiei si bulimiei nervoase, cum poti cere ajutor si modul in care acest ajutor poate fi oferit.

Puteti confirma participarea la eveniment online, pe Facebook, aici:

Confirma participarea

Imagini de la eveniment

  • Afisele seminarului Realitatea tulburarilor de alimentatie in RomaniaAfisele evenimentului amplasate in sediul universitatii
Sustine-ne in retelele sociale! Da-ne Like!

Recomandari

Ne place si vrem sa stiti si voi.

  • Palatul Copiilor - pentru activitati extraordinare cu copiii, in special cursul de teatru